2013. augusztus 8., csütörtök

Fogadás

 Fogadás lépéseit

Amikor rávetted magad, hogy online formában szeretnél fogadni, vagyis egyszerűbben és kényelmesebben szeretnél több pénzt nyerni és már túl vagy a regisztráción és a feltöltésen is, jöhet az egész történet sava-borsa: afogadás maga.
Az első lépés ugye, hogy belépsz a felhasználói azonosítóddal és a passwordöddel. A bal oldalon minden sportág külön kis dobozkát kapott, ezekre kattintva elég tárul a kínálat. Készülj fel, hogy felfoghatatlan mennyiségű esemény közül választhatsz: több mint 20 sportág kínál fogadási eseményeket, csak győzd a mazsolázgatást.
Én kiválasztottam a ‘labdarúgás’-t, azon belül a ‘Bajnokok Ligáját’-át. Aki már képes volt belépni az oldalra annak ez a rész simán menni fog.
Itt három “hazai” győzelmet találtam érdemesnek a fogadásra. Katt arra a tippre, melyet kiválasztasz, illetve, hogy milyen fogadási típust szeretnél:
A kiválasztott esemény után felugrik egy ablak, melyben megteheted a téted, vagy mentheted a meccset a fogadószelvényedre és akkor kombinációs fogadás is játszhatsz
Itt tehát több választási lehetőséged is van. Amennyiben egyenként szeretnéd megfogadni a mérkőzéseket, mindegyik mellé be kell írnod a tétet. Ez aztán összeadódik és alul az ‘összes tét’ résznél jelenik meg. Ez alatt pedig az‘összes lehetséges nyereményed’ is megjelenik, természetesen a feltett téttel összeadott összeg.
Amennyiben mindent rendben találsz, katt a ‘fogadjon’ gombra és kész is. Ha úgy találod kedvezőbbnek, akkor kérhetsz e-mailben megerősítést és eredményt is.
Sok sikert mindenkinek!

REGISZTRÁCIÓ









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése